Veliki poduhvat bračnog para Jeremić

Poliklinika Jeremić u Smederevu

Najnovije terapijsko-dijagnostičke metode uskoro dostupne u Smederevu po pristupačnim cenama...

Zapratite nas na Facebook-u ili na Instagramu da biste redovno dobijali objave o akcijama i vesti vezane za našu kliniku.

Mi smo kuća Vašeg zdravlja!

Po prvi put u Smederevu imate priliku da o Vašem srcu brine kardiolog svetskog glasa.

Prof. dr Braca Milosavljević - interventni kardiolog sa Instituta za kardiovaskularne bolesti Dedinje - jednom nedeljno radiće ultrazvučni pregled srca, kardiološki pregled, holter EKG i pritiska i ergometrijski test opterećenja srca.

Prof Milosavljevic po dolasku prima samo 10 pacijenata.

Po prvi put u Smederevu imate priliku da zakažete pregled kod ass dr sci med Jovana Bile sa Ginekološko akušerske klinike u Beogradu.

Dr Bila je specijalista ginekolog endokrinolog.

Uža specijalnost su mu endokrinološki poremećaji kod mladih devojaka - poremećaji ciklusa, produžena krvarenja, izostanak ciklusa, policistični jajnici sa posledičnim sterilitetom, gojaznošću i dijabetesom.

Dr Bila radi expertski ultrazvuk kod trudnica, bavi se dijabetesom i drugim hormonskim poremećajima tokom i nakon trudnoće.

Do sada žene u Smederevu nisu bile u prilici da zakažu pregled kod specijaliste ginekološke endokrinologije.

 

4D Ultrazvučni pregled kod trudnica je jedinstven kada je u pitanju morfologija i anatomija ploda, praćenje njegovog pravilnog razvoja i najranijeg otkrivanja eventulanih anomalija.

Zakažite 4D UZ pregled kod dr Veljka Popovića i dr Ljubčeta Stefanovića po akcijskoj ceni od 5.000din.

 

Karcinom debelog creva i želuca je danas u velikom porastu kod oba pola.

Za pravovremenu i tačnu dijagnozu pored ranog prepoznavanja simptoma (bolovi u stomaku, gubitak telesne težine, gorušica, slabiji apetit, poremećaj stolice, proliv ili zatvor, krv u stolici itd.) od presudnog značaja je gastroskopski i kolonoskopski pregled.

Preglede će raditi dr Miroslav Djurašinović sa Instituta za onkologiju Kliničkog centra Srbije.

Pored velikog iskustva i dugogodišnjeg rada u Kliničkom centru, dr Djurašinović u Polikinici Jeremić radi na najsavremenijem endoskopskom aparatu.

Prof dr Vladimir Vukomanović je načelnik Kardiologije na Institutu za majku i dete u Beogradu.

Danas je sve više srčanih mana i poremećaja srčanog ritma kod dece.

Najugroženija su deca koja treniraju, a koja nisu radila UZ srca i pregled dečijeg kardiologa. Danas se ne vodi računa, tako da deca treniraju nakon što su samo dobili potpis od lekara, tako da se sve češće dešavaju iznenadni zastoji srčanog rada i poremećaji ritma kod dece u toku treninga - odgovornost nije samo na trenerima i klubu, već i na roditeljima, jer potpis na znači da je vaše dete zdravo.

Prvi put u Smederevu imate priliku da budete sigurni u zdravlje vašeg deteta tako što će ga pregledati naš najbolji dečiji kardiolog.

Dr Jeremić svojom radiotalasnom tehnikom za 30 sekundi uklanja i velike na oko strasne mladeže koji se često povredjuju i ruže telo.

Intervencija je potpuno bezbedna, bezbolna, bez krvi i bez kasnijih ožiljaka

Sam tok radiotalasne instervencije možete pogledati na web stranici dr Igora Jeremića

Po prvi put u Smederevu imate priliku zakazati pregled kod vrhunskog endokrinologa:

Prof dr Mirjana Šumarac - spec. endokrinolog sa Instituta za endokrinologiju Kliničkog centra Srbije.

Profesorka Šumarac je ekspert za bolesti štitne žlezde.

Profesorka dolazi dva puta mesečno, a broj pacijenata je ograničen na 10.

Kod mladih devojaka HPV infekcija napreduje veoma brzo - često već od 6 meseci do godinu dana dolazi do teških prekaceroza PVU.

U poslednjih 3 meseca dr Igor Jeremic imao je 17 pacijentkinja starosti od 16 do 19 godina sa teškim pretkancerozama (CIN II, III) koje su imale normalan PAPA nalaz II, a pri tome udruženu pojavu kondiloma i promene na grliću meterice koja se jasno vidi kolposkopskim pregledom.

Nova radiotalasna tehnika uklanjanja kondiloma čiji je tvorac dr Jeremić jedina u svetu omogućava uklanjanje kondiloma u lokalnoj anesteziji sa brzim oporavkom bez recidiva, infekcija i kasnijih oziljaka. To je jedina tehnika koja se bez rizika primenjuje u trudnoći.

PREDSTA-
VLJAMO...

DR IGOR JEREMIĆ

 
Adresa
Poliklinika Jeremić,
Bulevar Crvene armije 152
(kod stare ekonoske škole)Telefoni
M: +381 62 435345 (10 - 20 h, sub. 10 - 16 h)
T: +381 26 651811 (10 - 18 h, sub. 10 - 16 h)